Laman

Kamis, 27 Februari 2014

Contoh Sajak

Al-Qur'an Jalan Kahirupan Urang

Dina simpena Sore Anu dipapaes ku sora turaes
Dina jemplingna Peuting Anu diiring ku hiliwir angin
Dina bayeungyangna beurang Diri Anjeun masih oge kabayang

Kecap nyaah anu sakitu endah
Kecap nyaah anu nentremkeun manah
Satentrem lamun maca Al-Qur'an
Kiwari ngan saukur lamunan

Surga Kanyaah anu baheula dipikareueus
Ayeuna asa ngabalik jadi naraka anu ngenes

Mopohokeun diri anjeun nu pernah dipikaheman
Lir susahna nulis Kecap-kecap Al-Qur'an
Nilemkeun rasa kanyaah anu geus tibaheula
Lir maca Qur'an anu kudu Pas tajwidna

Naha jalinan kanyaah urang bisa?
Bisa lir urang maca Al-Qur'an
Anu geus tamat tapi bisa diulang

Tidak ada komentar:

Posting Komentar